Chr. Kinderdagverblijf "De Regenboog" te Oud-Alblas

 
 

Aanmelden

LET OP! Onze wachtlijst  is VOL.
We hebben helaas dit jaar geen plekken beschikbaar. Er zijn de afgelopen tijd vele aanmeldingen binnen gekomen.
Maandag, dinsdag en donderdagen is de wachttijd langer dan een jaar. We hebben op ons kinderdagverblijf 1 groep van 16 kinderen en vanwege de nieuwe wet IKK Kinderopvang zijn de regels
rondom 0-jarige strenger.  

Hieronder een uitleg:
 

BKR- 0-1jaar

Beroepskracht kind ratio- Het aantal baby’s per pedagogisch werker is sinds januari 2019 veranderd naar 3 baby’s per juf. Dit betekent dat we op een groep van 16 kinderen zoals bij ons op Chr. kdv De Regenboog, we met 3 juffen; 3 baby’s in combinatie met de andere peuters kunnen opvangen. Dit om de zorg voor de allerkleinsten nog beter te kunnen invullen. Zo hebben we genoeg aandacht voor ieder kind. Een goede insteek maar het maakt het voor de wachtlijst wel ingewikkeld.Zo kunnen er maar 3 baby’s steeds worden toegevoegd aan de daglijsten. Dit houdt in dat er soms een plekje vrij komt omdat er een peuter naar de basisschool gaat maar er al drie 0-jarige zijn waardoor dit plekje nog niet kan worden opgevuld met een baby. Wacht niet te lang met aanmelden. Zodra u in verwachting bent kunt u zich al aanmelden voor ons kinderdagverblijf. Wij gaan met deze informatie vertrouwelijk om zodat u op tijd kunt inschrijven voor uw gekozen opvangdag(en).

Goed om te weten:

  • Halve opvangdagen zijn helaas niet mogelijk. 
  • Wij werken met vaste contracturen.
  • U betaald per opvangdag de afgesproken contracturen. Wel geldt er een minimaal aantal contracturen van 8uur per week (1 opvangdag) > 2 halve opvangdagen van 4 uur zijn dus helaas niet mogelijk.
  • Opzegtermijn is één maand.

Aanmelden?

>  bel naar 06-12265047
>  stuur ons een email kdv.oudalblas@outlook.com
>  of stuur ons een berichtje via ons contactformulier in te vullen (zie rechterkolom)

                                                                                             

Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek op de groep.
Zo kunnen we al uw vragen beantwoorden en daarbij ook een rondleiding geven zodat u ons kinderdagverblijf van dichtbij kunt zien.
Verder hebben we een informatieboekje waar alle nodige informatie in staat.

Meer informatie over de Kinderopvangtoeslag?  klik hier: Kinderopvangtoeslag