Chr. Kinderdagverblijf "De Regenboog" te Oud-Alblas

 
 

Tarieven & Kinderopvangtoeslag


TARIEVEN

2019

2020

Contracturen

€ 6.50

€ 6.75

Flexuren (extra uren buiten de bekende contracturen)

€ 6.75

€ 7.00

Prijzen zijn incl. brood/beleg/drinken/fruit
> Zoals ook in het informatieboekje staat beschreven wordt u wel verzocht om luiers, flesvoeding en evt. groente- en fruithapje, met name voor de baby’s mee te geven. 

Het ruilen van dagen!
Wij hebben op sommige dagen een plekje vrij, dit kan zijn doordat een kindje die dag afwezig is of omdat niet altijd de groep helemaal vol is. Na goed overleg met een van de vaste leidsters kunnen wij het mogelijk maken dat u kunt ruilen van dag. Dit kan alleen als er ruimte en voldoende personeelsbezetting is. Het ruilen van een dag kan alleen in dezelfde week.

Ook is het mogelijk om uw kind een dag extra te brengen. Dit kan uiteraard ook alleen weer in goed overleg en als er voldoende ruimte en personeel is. Als uw kind een dag of een paar uur extra komt, brengen wij het tarief van
de flexuren in rekening. 

Als uw kind op vakantie is of ziek is, moet u altijd het aantal vastgestelde contract uren doorbetalen. Als uw kind eigenlijk op een feestdag zou komen ( bijv. 2e paasdag) kunt u die dag niet ruilen.

> Let op! U heeft mogelijk recht op kinderopvangtoeslag! 

Kinderopvangtoeslag is een bijdrage in de kosten van de kinderopvang. 

Hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt hangt af van de hoogte van uw inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. U kunt per kind voor maximaal 230 uur per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Er geldt ook een maximumuurtarief.

De overheid betaalt een percentage van de kosten van kinderopvang. De hoogte van deze tegemoetkoming (kinderopvangtoeslag) hangt af van uw inkomen. Hoe lager uw inkomen, hoe hoger de bijdrage!

Kinderopvangtoeslag krijgt u niet automatisch! Kinderopvangtoeslag kan online aangevraagd worden met je persoonlijke DigiD via www.toeslagen.nl . Dit geldt ook voor alle wijzigingen. 

Tip!

Wacht niet te lang met aanvragen, u kunt dan geld mislopen. U zit goed als u de toeslag 8 weken voor de opvang is gestart aanvraagt of anders uiterlijk binnen 3 maanden nadat de opvang is gestart.


Meer info hieronder:

Uitleg kinderopvangtoeslag

Proefberekening kinderopvangtoeslag

Kinderopvang toeslagtabel 2019Ons LRKP nummer is: 172645396