NIEUWS

Januari 2018 - LET OP! Wijziging LRKP nummer

Let op! Doordat we verhuisd zijn hebben wij ook een nieuw LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalennummer gekregen.

Namelijk 172645396. Dit nummer heb je nodig bij de aanvraagd van Kinderopvangtoeslag. Hou er dus rekening mee dat dit nummer bij de kinderopvangtoeslag aangepast moet worden. Het oude nummer is nog actief dus het is aan te raden om het per 1 januari 2018 gelijk om te zetten, net als de verhoging van het uurtarief welke in is gegaan per 1 januari 2018.


December 2017 - WE ZIJN VERHUISD!

Eindelijk is het dan zover! We zijn verhuisd naar het nieuwe gebouw. Het adres is hetzelfde gebleven, het uitzicht nog mooier alleen zitten we nu in een nieuw gebouw het MFC de Beemd. 

Foto's volgen zo spoedig mogelijk!


November 2017 - Verhuizing

Ons nieuwe plekje is bijna klaar en wat wordt het mooi!!! In het weekend van 30 december hopen we over te gaan.

 

Oktober 2017 - Prijswijziging vanaf januari 2018 

Vanaf januari 2018 zal er een prijswijziging zijn voor de contracturen en de flexibele uren. Het contractuur wordt € 6,30 en een flexuur € 6,50.

Deze prijsverhoging komt voort uit de stijgende personeelskosten en de wet IKK die de overheid gaat invoeren en waarbij de norm van het aantal baby`s per leidster veranderd. 


April 2017 - Nieuw telefoonnummer

Wij hebben een nieuw telefoonnummer, namelijk 06-12265047. Wij zijn alleen via dit nummer te bereiken.

 

Juni 2016 - Nieuwbouw "de Beemd"

Als alles goed mag gaan, hopen wij in het najaar van 2017 te verhuizen naar het nieuwe dorpshuis van Oud-Alblas, genaamd "de Beemd".

Van locatie veranderen wij bijna niet, want het dorpshuis wordt naast ons huidige kinderdagverblijf gebouwd. Wij gaan ons alleen samenvoegen in hetzelfde gebouw. We blijven een aparte ingang houden en qua uitzicht wordt het alleen maar groener!!

Zomer 2016 hopen ze te gaan starten met de bouw.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de site van "de Beemd" voor het actuele nieuws.

 

1 januari 2016 - Geschillencommissie

  

Mocht je als ouder een klacht hebben, dan kan dat besproken worden met de leidsters of met Simone.

Komen we er dan niet uit, kan een geschil vanaf 1 januari 2016 worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

  

Ouders kunnen een geschil indienen als:

- de kinderopvangorganisatie niet binnen 6 weken heeft gereageerd op de schriftelijke klacht

- de ouders en de Regenboog het niet binnen 6 weken eens zijn geworden over de afhandeling van een klacht

- de kinderopvangorganisatie geen adequate klachtenregeling heeft

 


 

3 oktober 2015 - OPEN DAG

De open dag was zeer geslaagd! Het thema dieren was erg leuk. Zo hadden we een kalfje, een geitje, een konijn en een vogel op bezoek. Mede met het schitterende weer was het een mooie dag om op terug te kijken.

 

Op onze facebookpagina's staan een aantal foto's van de open dag. www.facebook.com/kdvderegenboog


 

Klik hier voor de PDF versie 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1 mei 2015 - Bruiloft juf Priscilla

Vrijdag 1 mei is juf Priscilla getrouwd met Aart. Ook op "de Regenboog" was het daarom één groot feest. Het bruidspaar kwam zelfs nog gezellig even langs! Wat hebben we genoten!!

 

BRUIDSPAAR

BRUIDSPAAR

BRUIDSPAAR

  

19-23 januari 2015 - Voorlees-opa-en-oma-week

De voorlees-opa-en-oma-week was een groot succes. Wat vonden de kinderen het gezellig dat opa en/of oma een kijkje kwam nemen. 

 27 september 2014 - 15 jarig jubileum van "de Regenboog"

Vandaag was het dan eindelijk zover. Het grote feest ter ere van het 15 jarig jubileum van de Regenboog!

Wat hebben we met elkaar een super mooie dag gehad! Er kwamen veel ouders, broers en zussen, opa's en oma's en verdere bekenden een kijkje nemen. Het zonnetje was ook weer heerlijk aanwezig.

Met elkaar kunnen we weer terug kijken op een schitterende dag!

15 jarig jubileum


15 jarig jubileum

Dit jaar bestaat "De Regenboog" alweer 15 jaar!! We laten dit natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom zijn we al druk bezig met diverse voorbereidingen. De officiële uitnodiging hiervoor volgt uiteraard nog....


2 juni 2014 - Indianenfeestje

Het thema van de maand mei was "Indianen". Dit thema hebben we afgesloten met een super geslaagde "Indianen-bbq". We hadden mooi weer en hebben heerlijk in het zonnetje lekkere hapjes zitten oppeuzelen.

Zie hier het resultaat van het geslaagde feestje!

Klik hier voor een uitvergroting

 

Maart 2014 - Nieuwe website

Ja ook wij hebben nu een hele mooie website www.kdv-deregenboog.nl

U vind hier alle informatie over "de Regenboog". Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via de telefoon of via de mail!


Februari 2014 - Nieuw mailadres

Wij hebben een nieuw mailadres waar u ons op kunt bereiken: kdvderegenboog@outlook.com het oude mailadres: kdv_deregenboog@yahoo.com komt binnenkort te vervallen.

 

28 september 2013 - Open dag

We hebben weer een geslaagde open dag met stralend weer gehad! Ouders, opa's en oma's, broers en zussen iedereen mocht een kijkje komen nemen om te zien wat de kinderen hier allemaal doen.